Vi har vært aktive i vindenergi siden 2001. Underveis har vi etablert et bredt nettverk med aktører, kontakter og spesialister i bransjen. Vi har derfor gode forutsetninger til å kunne svare på enhver forespørsel.

 

Vår erfaring gjør at vi kan kombinerer det sett av ferdigheter som trengs for å møte behovene til våre kunder. Et vindpark-prosjektet er komplisert. For å lykkes det krever kunnskap, kompetanse og ferdigheter ikke bare fra et teknisk synspunkt. Inngående kunnskap om prosjektledelse, industri innsikt, finansiell kompetanse, logistikk, due diligence og revisjon ferdigheter, planlegging, dedikerte råd om finansiering, kjøp og salg. Bare for å nevne noen få sider ved at hele spekteret er nødvendig for å få jobben gjort.

Med mer enn 12 års erfaring innen design og utvikling av vindparker på det polske markedet, har vi nå etablert oss i det skandinaviske markedet for fornybar energi. Med våre industrielle kontakter og kunnskap vil vi også være en partner for finansiering av nye prosjekter for både kjøpere som selgere. Vi tilbyr egenutviklede prosjekter og forespørsler på vegne av klienter andre nøkkelferdige - "Turn-key Farms." Siden høsten 2014 er vi også representert i Romania. Prosjektselskapet WIKING-ENERGY S.R.L er pr. april 2016 under etablering for utbygging av mer enn 2000 MW solar og vindkraft.

 

Velkommen

Wiking Energy Holding AS, Elveveien 36 A, 3262 Larvik, Norge/Norway, - E: post@w-e.no - M: (+47) 906 79 008

Siste nytt:

Under etablering i Romania

*