Erfaring, kunnskap og kontaktnett

I den moderne komplekse verden er det behov for spesialisering. Det er derfor WE/RPE har valgt å bare samarbeide med spesialiserte og dedikerte partnere, alle ledende eksperter på sitt felt, for å kunne oppnå optimale resultater for kundene våre.

 

Dette er vår kompetansefordel som gjør oss i stand til å tilby et komplett spekter av tjenester innen området (vind ) energi . Disse tjenestene omfatter alt som er nødvendig for å møte behovene til vindmølle utviklere , investorer , banker, forsikringsselskaper. Det betyr også at vi kan gi råd , støtte og selv ordne salg av vindparker eller salg av energi produsert.

 

Verdifastsetelsen ( € / MWh ) er selvsagt et viktig element i det økonomiske utbyttet for en vindpark. WE/REP er i stand til å tilby en PPA med over en 15 års periode, som også kan forlenges, noe som vil øke avkastningen av investeringen deres.

 

Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi tilby en komplett og uttømmende portefølje av tjenester av råd til potensielle investorer som vedrører alle aspekter av investeringer i fornybar energi . Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss.